Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Βλαχάκης: "Θα βοηθήσει άμεσα ο Μάλλας"




Πρόκειται για ένα άπό τα αστέρια της ομάδας του Πυξίδα Καφέ και για τον πρώτο σκόρερ (μαζί με τον Ζερβουδάκη) της ομάδας με 8 γκολ. Το μεγάλο "10" άρι της Πυξίδας και του Άρη Σούδας κι ένα από τα πιο ποιοτικά επιτελικά χαφ που κυκλοφορούν στα Χανιά μίλησε στο pyxidacafefc.blogspot.com σχετικά με την ομάδα που πρωταγωνιστεί στα γήπεδα μίνι-ποδοσφαίρου αλλά και το θέμα που έχει προκύψει με την μεταγραφή του Μάλλα και το φιλικό με τα κορίτσια του ΑΟΧ.

Όσον αφορά τον Μάλλα ο Νίκος Βλαχάκης τονίζει:

"Νομιίζω οτι πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη αν αυτή τελικά πραγματοποιθεί καθώς εκρεμμεί η γενική συνέλευσις του Δ.Σ. της Πυξίδας απ όπου και θα συζητηθούν ολα τα θέματα που απασχολούν το τελευταίο καιρό την ομάδα μας. Το σιγουρο είναι οτι μιλάμε για έναν πολύ καλό εξτρέμ,πολύ ποιοτικό και σίγουρα θα μας βοηθήσει άμεσα στην υλοποίηση των στοχων μας που δεν είναι άλλος απ την κατάκτηση της νίκης απέναντι στην πολύ ποιοτική ομάδα των κοριτσιών του Α.Ο.Χ.".

Σχετικά με το φιλικό με τα κορίτσια υποστήριξε:

"Θα θέλαμε και εμείς ως η καλύτερη ομάδα των τελευταίων 2 χρόνων βάση αποτελεσμάτων και προπονητή να χαρίσουμε λίγες στιγμές ποιοτικού ποδοσφαίρου στα κορίτσια του Α.Ο.Χ. και να πάρουν μαθήματα επιθετικόυ ποδοσφαιρού από τον πάνσοφο προπονητή και δάσκαλο Λευτέρη Αντωνακάκη".

Δεν παρέλειψε να κάνει το σχόλιο του και για τον προπονητη της ομάδας και να επεκταθεί περαιτέρω:

"Το τελευταίο καιρό έχει δεχθεί κρούση απο ομαδα του λιμανιού αυτή τη φορά, με σκοπό να βοηθήσει στην εκμάθηση και τη διδασκαλία των νέων προπονητών,θέλω όμως να πιστεύω οτι θα απορρίψει οπιοαδήποτε προσφορά δεχθεί και θα παραμείνει στο σπίτι του και στους φίλους του.Βέβαια θέλω να πω ότι κατά την άποψη μου πίσω απ όλα αυτά κρύβονται τρίτοι που έχουν ως σκοπό τη διάλυση αυτής της ομάδας διότι ενοχλούνται από τις επιτυχίες που έχουν έρθει".

Και σχετικά με αυτό συνέχισε:

"Εξ' άλλου δεν ειναι πολύς καιρος μόλις 5 ώρες  πριν (σ.σ Πέμπτη 20.30) που ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και γενικά πρώην ποδοσφαιριστής δέχθηκε κρούση από πάραγοντα άλλης ομάδας για να αποχωρήσει από το υγιές σωματείο μας"...     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου