Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ανώμαλη... προσγείωση-Συνέπειες για κάποιους παίκτες



Κάποτε θα ερχόταν και η... στραβή. Η ομάδα του Πυξίδα Καφέ υπέστη την πρώτη της ήττας μετά από 4 σερί νίκες με 8-5 από μια δυνατή ομάδα με αρκετούς παίκτες από Α' και Β' τοπικό. Το κακό δεν είναι η ήττα που δεν επιφέρει συνέπειες όσον αφορά την συνέχεια του τουρνουά αλλά τα κρούσματα ανοργανωσιάς που παρουσίασε η ομάδα. Δύο παίκτες βασικοί της ομάδας πάνω στους οποίους στηριζόταν η κατάρτιση της αρχικής 8άδας "κρέμασαν" τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Αν και ο ένας είχε δικαιολογία κρίνονται και οι δύο ως αδικαιολόγητοι από το γεγονός οτι δεν ειδοποίησαν ότι δεν θα έρθουν ώστε να βρεθούν αντικαταστάτες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ψάχνει απεγνωσμένα η ομάδα μέχρι τελευταία στιγμή παίκτες και τελικά ο προπονητής Λευτέρης Αντωνακάκης να αγωνίζεται αναγκαστικά για ακόμα μια φορά. Παρά το καλό ξεκίνημα του παιχνιδιού και το προβάδισμα με 1-0 και 2-1 στη συνέχεια το αριθμητικό "μειονέκτημα" κατά κάποιον τρόπο και η έλλειψη επιλογών σε συνδυασμό με αρκετά λάθη έφεραν το 2-5 στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο άλλαξαν κάποια πράγματα σε πρόσωπα και θέσεις και με δυναμικό ξεκίνημα ήρθε η μείωση σε 4-5 και 5-6. Εκεί χάθηκαν 2 απίστευτες ευκαιρίες από τον Ζερβουδάκη και ουσιαστικά όλα τέλειωσαν με το 5-7 πέντε λεπτά πριν την λήξη, με το 5-8 να σημειώνεται στο φινάλε.

Σύντομα αναμένεται να παρθεί από την Πυξίδα η απόφαση για τους πάικτες που δεν κατέβηκαν αφού υπάρχει η σκέψη να αποτελέσουν παρελθόν και να μην ξανακλειθούν παρά την χρησιμότητα και την αξία τους.

Ο Μάλλας σκοράροντας στο ντεμπούτο του έκανε το 1-0 και ο Βλαχάκης το 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αργύρης μείωσε σε 3-5 και ο Ζερβουδάκης σε 4-5 για να σημειώσει το 5-6 ο Βλαχάκης.

Η σύνθεση:
Αργύρης, Γιαννάκης, Ραγκούσης, Δρακακάκης, Μάλλας, Βλαχάκης, Ζερβουδάκης, Λ. Αντωνακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου