Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Αφιερωμένη στον Γιώργο η 4η νίκη




Πολύ πιο εύκολα από οτι φανερώνει το τελικό 7-5 η ομάδα του Πυξίδα καφέ σημείωσε την 4η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια. Το "4 στα 4" ήταν αφιερωμένο από όλα τα παιδιά και τον προπονητή στον άτυχο της ομάδας, Γιώργο Μαυργιαννάκη, ο οποίος είχε πετύχει και το πρώτο γκολ της Πυξίδας στο τουρνουά. Η ομάδα του Λευτέρη Αντωνακάκη έκανε εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο 30λέπτο και κατάφερε να "καθαρίσει" εύκολα το παιχνίδι παρά το γεγονός οτι οι αντίπαλοι έπαιζαν με 9 παίκτες από ένα διάστημα και μετά . Η φυγή όμως του Δρακακάκη στο ημίχρονο φάνηκε καθοριστική για την άμυνα στη συνέχεια. Το ημίχρονο έληξε με 6-1 με τους αντίπαλους να μειώνουν στο τέλος

Σοβαρότης... μηδέν!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κόουτς πέρασε αναγκαστικά στο παιχνίδι και άλλαξε το σύστημα από 4-2-1 σε 3-2-2 κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα. Παρόλα αυτά η εικόνα παιδικής χαράς που έδειχνε στο δεύτερο και το γεγονός ότι όλοι είχαν στο νου τους την επίθεση και το πως θα τροφοδοτήσουν τον κόουτς για να σκοράρει έδωσε το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να μειώσει και να χάσει με "τιμιτικό" σκορ το 7-5. Ο κόουτς μπορεί να χαρακτηριστεί και μοιραίος αφού έχασε 2 τετ-α-τετ και κάποιες ακόμα ευκαιρίες αλλά στα θετικά το ότι άντεξε 30 λεπτά!

Τα γκολ:
Μόλις στο 2' ο Βλαχάκης άρχισε... ορεξάτα το παιχνίδι με γκολ έπειτα από ασίστ του επανακάμψαντα Τσίτα, ενώ στο 10' από δικιά του προσπάθεια ήρθε με αυτογκολ το 2-0. Στο 13' ο Γιαννάκης πέτυχε το 3-0 κι ένα λεπτό μετά σέντραρε για τον Καραχάλιο, που με κεφαλιά σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι για το 4-0. Στο 22' ήταν η σειρά του Τσίτα να σκοράρει στην επανεμφάνιση του με την φανέλα της Πυξίδας ενώ στο 28' και ο Δρακακάκης με σουτ πρόσθεσε το όνομα του στους σκόρερ, για να μειώσουν με την λήξη του ημιχρόνου οι αντίπαλοι. Στο 32' ο Ζερβουδάκης "χρίστηκε" σκόρερ για το ‎7-1 κι από εκεί και πέρα η χαλαρότητα έφεραν τέσσερα γκολ για τους ηττημένους στο 45', στο 48', στο 52' και στο 60'.

Πυξίδα Καφέ (4-2-1 και 3-2-2 στο β'): Αργύρης, Καραχάλιος, Ραγκούσης, Γιαννάκης, Δρακακάκης (31' Λ. Αντωνακάκης), Τσίτας, Βλαχάκης, Ζερβουδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου