Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Δυνατό φιλικό τεστ



Αν και μεγαλοβδομάδα η ομάδα του Πύξίδα Καφέ για να διατηρηθεί σε ρυθμό αγώνων αποδέχτηκε την πρόσκληση-πρόκληση από την "Internasional" του Κώστα Παππά κι έτσι την Μεγάλη Τρίτη (19/4) θα αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι στις εγκαταστάσεις του "Arena F.C" με την συγκεκριμένη ομάδα (21.00).

Η ομάδα αυτή θα απαρτίζεται αποκλειστικά από παίκτες ομάδων Α' ΕΠΣΧ και έτσι το ματς πρόκειται να αποτελέσει ένα δυνατό τεστ για την Πυξίδα εν όψει της συνέχειας στο τουρνουά που λαμβάνει μέρος.

Κατόπιν εισήγησης του προπονητή, Λευτέρη Αντωνακάκη, αλλά και λόγω των σημαντικών απουσιών που θα υπάρχουν από την ομάδα που συμμετέχει στο τρέχον τουρνουά κλήθηκαν να ενισχύσουν την Πυξίδα παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην ομάδα κατά το παρελθόν και που είναι ενεργά μέλη της που την έχουν οδηγήσει σε τίτλους.

Καλούμε λοιπόν όποιον θέλει να δει γκολ και θέαμα να παρευρεθεί στο Αρένα στις 9 το βράδυ για να απολαύσει την ομάδα μας απέναντι σε αξιόλογους ποδοσφαιριστές του τοπικού σε έναν αγώνα που υπάρχει το κίνητρο του γοήτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου