Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

"Μέταλλο"... πρωταθλητών


Κάτι από τα παλιά θύμισε όσον αφορά την διαχείρηση του παιχνιδιού η Πυξίδα Καφέ F.C., που πέτυχε ακόμα μία νίκη στο τουρνουά του "ARENA F.C.". Η ομάδα του Κουμ-Καπί έδειξε κόντρα στην ομάδα τριών πρωτθαλητών με τον Μινώταυρο (Γκούντελο, Αρχοντάκη, Μαρινάκη) ότι διαθέτει η ίδια "στόφα' και "μέταλλο" πρωταθλήτριας, κερδίζοντας τον  αγώνα με 5-3 και ανατροπή στο σκορ.
Το πρώτο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά για την Πυξίδα που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην άμυνα με την αντιμετώπιση του Γκούντελου. Η ομάδα των παικτών του Μινωταύρου αλλά και κάποιων άλλων ταλέντων από το Τοπικό προηγήθηκε 0-1 και 1-2 αλλά η Πυξίδα με δύο γκολ σε δύο λεπτά μέσα στο φινάλε του πρώτου 30λέπτου κατάφερε να φέρει... τούμπα το παιχνίδι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο "μπελάς" Γκούντελος αντιμετωπίστηκε κατάλληλα με την χρησιμοποίηση του νεαρού Νικολακάκη στο μαρκάρισμα του, με τον ποδοσφαιριστή της Πυξίδας να εξουδετερώνει το επιθετικό ατού των αντιπάλων.
Παράλληλα με τον Κισσανάκη να έχει κέφια αλλά και την συμπαράσταση των υπολοίπων η Πυξίδα κατάφερε να απλοποιήσει τα πράγματα και να φτάσει το σκορ στο 5-2.
Οι αντίπαλοι έκαναν την ύστατη προσπάθεια μειώνοντας σε 5-3, ενώ ένα λεπτό πριν την λήξη είχαν και δοκάρι.
Περίφημα τα πήγαν τα δύο νέα πρόσωπα της Πυξίδας αλλά ένα που... επέστρεψε.
Ο νεαρός Νίκος Βροντάκης έδειξε άξιος συνεχιστής της παράδοσης της οικογενείας του στην ομάδα όντας πολύ καλός στο ντεμπούτο το κάτω από τα δοκάρια με πολλές σωτήριες αποκρούσεις.
Ο Ανδρέας Νικολακάκης συνδυάσε την πρώτη του εμφάνιση με γκολ αλλά και με πολύ καλή εμφάνιση, μέσα στην οποία "πιστώνεται" και η εξουδετέρωση του Γκούντελου.
Ο Βαγγέλης Σκαλέρης επέστρεψε μετά από χρόνια στην ομάδα και έδωσε την ηρεμία που χρειαζόταν στην ομάδα με το ώριμο παιχνίδι του στην μεσαία γραμμή.
Βέβαια σπουδαία δουλειά κάνανε και οι υπόλοιποι, για να μην αδικήσουμε κανένα.
Ο Θεοδωρογλάκης αποτέλεσε πάλι εγγύηση στην άμυνα βοηθώντας πολύ και επιθετικά με γκολ και πολλές εξαιρετικές μπαλιές, ο Παντελακάκης ήταν σταθερός και κρατούσε την θέση του χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ ο τρίτος της αρχικής άμυνας Μαυργιαννάκης φάνηκε κουρασμένος λόγω του οτι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του αλλά στο β' μέρος με την προώθηση του στο κέντρο βοήθησε πιο πολύ την ομάδα κάνοντας αρκετά χιλιόμετρα.
Σπουδαία εμφάνιση και για Κισσανάκη που έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και ήταν πιο ουσιαστικός από ποτέ "σερβίροντας" αρκετά γκολ και δημιουργώντας πολλές φάσεις. Όσον αφορά τον αρχηγό Ζερβούδάκη έδωσε πολλές "μάχες", σκόραρε 2 φορές και θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ

Το φίλμ του αγώνα

6' Ιδανική απόκρουση του Βροντάκη σε σουτ αντιπάλου.
8' Ο Μαυριγιαννάκης δεν μπορεί να σκοράρει σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα να αποκρούει.
9' Νέα θετική επέμβαση του Βροντάκη.
10' Σέντρα του Κισσανάκη κεφαλιά του Μαυριγιαννάκη άουτ.
12' Καλό σουτ του Κισσανάκη άουτ.
15' Εξαιρετική επέμβαση του Βροντάκη που "κρατάει" το "μηδέν".
16' Ο νεαρός γκολκίπερ της Πυξίδας δείχνει ξανά τα αντανακλαστικά του.
17' ΓΚΟΛ: 0-1 για τους αντιπάλους.19' Σουτ του Ζερβουδάκη απόκρούει ο τερματοφύλακας.
25' Φοβερή ενέργεια Κισσανάκη, που αποφεύγει στον σπριντ τον Μαρινάκη αλλά ο Αρχοντάκης θα αποκρούσει το σουτ του.
28' ΓΚΟΛ: Ο Μαυριγιαννάκης στρώνει στον Ζερβουδάκη που ισοφαρίζει με πλασέ σε 1-1.
29' ΓΚΟΛ: Αδράνεια της Πυξίδας και 1-2.

30' ΓΚΟΛ: Εξαιρετική ενέργεια Θεοδωρογλάκη, ο οποίος με σουτ που πήγε αρχικά στο δοκάρι ισοφαρίζει (2-2).
30'+1' ΓΚΟΛ: Θεοδωρογλάκης-Κισσανάκης "έκρυψαν" την μπάλα και από "ασσίστ" του τελευταίου ο Νικολακάκης με πλασέ κάνει το 3-2 με το πρώτο του γκολ με την Πυξίδα.31' Ο Κισσανάκης με απίστευτη ενέργεια "αδειάζει" την άμυνα και στρώνει στον Ζερβουδάκη το σουτ του οποίου αποκορύεται από σώματα σε κόρνερ.
32' ΔΟΚΑΡΙ για τους αντιπάλους.
33' Ο Αρχοντάκης "νικάει" σε τετ-α-τετ τον Μαυριγιαννάκη.
34' ΓΚΟΛ: Εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, από μπαλιά του Θεοδωρογλάκη ο Κισσανάκης με το στήθος στρώνει την μπάλα στον Ζερβουδάκη που με πλασέ κάνει το 4-2.40' Ατομική ενέργεια του Κισσανάκη, αλλά το σουτ του καταλήγει άουτ.
41' Ο Κισσανάκης "χορεύει" την άμυνα ξανά και πασάρει στον Μαυριγιαννάκη που αστοχεί.
44' Πολύ καλή σέντρα του Μαυριγιαννάκη, ο Κισσανάκης κάνει το γυριστό αλλά η μπάλα από σώμα αμυντικού απομακρύνεται σε κόρνερ.
46' ΓΚΟΛ: Μαγική ενέργεια από Κισσανάκη που "άδειασε" τους αντιπάλους και σημείωσε το 5-2.
51' Σέντρα του Κισσανάκη γυριστό του Θεοδωρογλάκη αποκορούει ο Αρχοντάκης.
56' ΓΚΟΛ: 5-358' Διπλή ευκαιρία για τους αντιπάλους με εξαιρετική απόκρουση Βροντάκη στην αρχή και δοκάρι στην συνέχεια.

Πυξίδα Καφέ F.C. (3-2-1-1): Ν. Βροντάκης, Στ. Μαυριγιαννάκης, Θεοδωρογλάκης, Παντελακάκης, Σκαλέρης, Νικολακάκης, Κισσανάκης, Ζερβουδάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου