Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

"3 στα 3" για την ομάδα μας

Ακάθεκτη συνεχίζει την πορεία της η "Πυξίδα Καφέ F.C" στο τουρνουά που συμμετέχει στο "Αρένα F.C.". Στο τρίτο κατά σειρά παιχνίδι η ομάδας μας κέρδισε την πρωτοπόρο στην βαθμολογία με το ευρύ 10-4 σημειώνοντας την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Νίκος Βλαχάκης που σημείωσε 4 γκολ, ενώ το γεγονός του αγώνα ήταν η ολιγόλεπτη συμμετοχή του κόουτς Λευτέρη Αντωνακάκη, που σε τέσσερα λεπτά αφού έχασε δυο ευκαιρίες σκόραρε στην εκπνοή μετά απο "ασσίστ" του Ζερβουδάκη.

Το σκορ άνοιξε στο 2' ο Βλαχάκης για να ισοφαρίσουν οι αντίπαλοι στο 8' αλλά ο Καραχάλιος αμεσα (9') έδωσε ξανά το πρβάδισμα στην ομάδα της Πύξίδας. Στο 12' ο Μανωλακάκης είχε δοκάρι και στο 18' έγινε το 2-2. Ο Βλαχάκης στο 24' έδωσε εκ νέου το προβάδισμα για να κλείσει το ημίχρονο με 4-2 από το γκολ του Ζερβουδάκη στο 28'.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα απλοποιήθηκαν με το γκολ-πέναλτι του Τουμαρά στο 39' για να έρθει λίγο αργότερα ο Βλαχάκης με "μαγικό" τακουνάκι να κάνει το 6-2 (42'). Στο 45' μειώθηκε το σκορ στο 6-3 αλλά ο Ζερβουδάκης στο 47' σημείωσε το 7-3.  Στο 53' ο Βλαχάκης ολοκλήρωσε το προσωπικό του "καρέ" κάνοντας το 8-3 και δευτερόλεπτα μετά με γκολ από την σέντρα ο  Τουμαράς ανέβασε το σκορ στο 9-3. Στο 59' ήρθε η μείωσε σε 9-4 με τον Δρακακάκη να υπερασπίζεται σε εκείνο το σημείο την εστία για να ακολουθήσει στην εκπνοή (60') το γκολ... ποίημα του κόουτς Αντωνακάκη με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 10-4.


Η σύνθεση της ομάδας (3-3-1): Αργύρης, Γιαννάκης, Δρακακάκης, Καραχάλιος, Τουμαράς, Κ. Μανωλακάκης (56' Λ. Αντωνακάκης), Βλαχάκης, Ζερβουδάκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου